Discover our latest news here 👋

Χρήση Μπισκότων Γενικές πληροφορίες σχετικά με τα μπισκότα Η εμπιστοσύνη του χρήστη είναι σημαντική για εμάς και εμείς στην Cool Head Europe είμαστε ανήσυχοι για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας. Ένα σημαντικό κομμάτι αυτού είναι να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τοπικής αποθήκευσης δεδομένων και αντίστοιχης τεχνολογίας.

Η τοπική αποθήκευση δεδομένων αφορά την αποθήκευση διαφορετικών τύπων δεδομένων τοπικά στη συσκευή σας μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Τα δεδομένα που αποθηκεύονται τοπικά μπορεί, για παράδειγμα, να περιλαμβάνουν τις ρυθμίσεις του χρήστη, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο περιήγησης στον ιστότοπό μας, ποιον πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιείτε, ποιες διαφημίσεις έχουν εμφανιστεί και παρόμοια συμπεριφορά σε ιστότοπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Τα δεδομένα που αποθηκεύονται τοπικά μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να προσαρμόσουν το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας για να κάνουν τις επισκέψεις σας πιο βολικές και νόημα.

Ένας τρόπος τοπικής αποθήκευσης δεδομένων είναι τα μπισκότα. Τα μπισκότα είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στη συσκευή σας (Η/Υ, κινητό τηλέφωνο ή tablet) και μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τον πρόγραμμα περιήγησής σας. Τα μπισκότα κυρίως περιέχουν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησής σας και κάθε δραστηριότητα που έχει συμβεί σε αυτό. Μας βοηθούν να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και τη βέλτιστη λειτουργία του ιστότοπού μας. Αφού αφήσετε τον ιστότοπό μας, διαγράφονται (μπισκότα ασφαλείας και μπισκότα συνεδρίας) και συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που ενδιαφέρουν τους επισκέπτες του διαδικτύου και τον τρόπο με τον οποίο περιηγούνται στον ιστότοπό μας για να καταστήσουμε τις προσφορές μας στο διαδίκτυο πιο ελκυστικές για τους χρήστες (μπισκότα παρακολούθησης).

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα μπισκότα Χρησιμοποιούμε την τοπική αποθήκευση δεδομένων για αρκετούς σκοπούς, όπως: να μας επιτρέπει να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να σας παρέχουμε σχετικό, εξατομικευμένο περιεχόμενο όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση στην ιστοσελίδα μας, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να στοχεύσουμε στην εξατομικευμένη διαφήμιση. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα θέματα περιγράφονται παρακάτω:

Για τη διαφήμιση μας Χρησιμοποιούμε την τοπική αποθήκευση δεδομένων σε σχέση με τις δραστηριότητες διαφήμισης. Αυτό μας επιτρέπει να γνωρίζουμε εάν και πόσο συχνά ο χρήστης έχει δει μια διαφήμιση ή έναν συγκεκριμένο τύπο διαφήμισης και πόσο καιρό πριν την είδε.

Χρησιμοποιούμε επίσης την τοπική αποθήκευση δεδομένων για τη δημιουργία τμημάτων και ομάδων στόχου για σκοπούς μάρκετινγκ και για τον στοχευμένο προσδιορισμό διαφημίσεων.

Για την ανάλυση και βελτίωση των υπηρεσιών μας Χρησιμοποιούμε διάφορα εργαλεία μέτρησης που μας παρέχουν στατιστικά στοιχεία και αναλύσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Αυτά τα εργαλεία μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε το πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό με τον χρόνο και να διαπιστώσουμε εάν ο χρήστης έχει επισκεφθεί την ιστοσελίδα προηγουμένως και πόσες φορές. Αυτά τα εργαλεία μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε μια επισκόπηση του πόσοι μοναδικοί χρήστες έχουμε και πώς χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και αναλύσει για να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, για παράδειγμα, βρίσκοντας ποιες υπηρεσίες δημιουργούν πολύ κίνηση ή βλέποντας εάν μια υπηρεσία λειτουργεί βέλτιστα.

Για την παροχή και προσαρμογή των υπηρεσιών στη χρήση τους Η τοπική αποθήκευση δεδομένων απαιτείται και είναι απαραίτητη για να σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, όπως πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις σας, που μας λένε πώς θα πρέπει να παρουσιαστούν οι υπηρεσίες στον πρόγραμμα περιήγησής σας.

Χρησιμοποιούμε επίσης την τοπική αποθήκευση δεδομένων για να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στη χρήση σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Διαχείριση μπισκότων Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα μπισκότα ή να ρυθμίσετε τον πρόγραμμα περιήγησής σας να σας ενημερώνει όταν σας στέλνεται ένα μπισκότο.

Οι ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης σας εμφανίζουν συνήθως μια λίστα όλων των μπισκότων που έχουν αποθηκευτεί για να σας παρέχουν μια επισκόπηση και, εάν το επιθυμείτε, να διαγράψετε ανεπιθύμητα μπισκότα. Συνήθως, μπορείτε να δηλώσετε ότι αποδέχεστε την αποθήκευση των μπισκότων από τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε ή από τρίτους συνδεδεμένους με αυτές τις ιστοσελίδες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ειδοποιείστε κάθε φορά που αποθηκεύεται ένα νέο μπισκότο. Οδηγίες για το πώς να το κάνετε αυτό σε διάφορα προγράμματα περιήγησης παρέχονται παρακάτω. Το πρόγραμμα περιήγησης σας αποθηκεύει συνήθως τα μπισκότα σε μια συγκεκριμένη φάκελο στον σκληρό σας δίσκο, ώστε να μπορείτε να εξετάσετε επίσης το περιεχόμενο λεπτομερώς.

Ωστόσο, τα μπισκότα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα αλλάζουν συχνά και όχι όλα τα μπισκότα είναι εξίσου σημαντικά. Γι’ αυτό, εάν η Cool Head Europe αλλάξει τη χρήση των μπισκότων παρακολούθησης, θα ενημερωθείτε με ένα μήνυμα.

Επιπλέον, υπάρχουν υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να παρέχουν στους χρήστες μια ενημερωμένη λίστα μπισκότων και άλλων μηχανισμών παρακολούθησης.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι εάν τα απενεργοποιήσετε, μπορεί να μην μπορέσετε να απολαύσετε την πλήρη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας.

Παρακάτω παρατίθεται μια επισκόπηση του πώς μπορεί να διαχειριστεί η τοπική αποθήκευση δεδομένων σε διάφορα προγράμματα περιήγησης. Σημειώστε ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να αλλάξει και ότι οι περιγραφές που δίνονται εδώ ενδέχεται να μην είναι ενημερωμένες.

Διαχείριση μπισκότων στο Google Chrome Πώς να διαγράψετε μπισκότα:

  1. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις στο μενού του προγράμματος περιήγησής σας.
  2. Κάντε κλικ στις Εμφάνιση προηγμένων ρυθμίσεων.
  3. Κάντε κλικ στη Διαγραφή δεδομένων περιήγησης.
  4. Επιλέξτε τη χρονική περίοδο για την οποία θέλετε να διαγράψετε πληροφορίες από το μενού στην κορυφή. Εάν θέλετε να διαγράψετε όλα τα μπισκότα στον προγραμματιστή, κάντε κλικ Από την αρχή των χρόνων.
  5. Επιλέξτε τα Μπισκότα και άλλα δεδομένα ιστότοπου και πρόσθετα.
  6. Κάντε κλικ στο Καθαρισμός δεδομένων περιήγησης.
  7. Κλείστε το παράθυρο.

Πώς να αποτρέψετε την αποθήκευση μπισκότων στο πρόγραμμα περιήγησή σας:

  1. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις στο μενού του προγράμματος περιήγησής σας.
  2. Κάντε κλικ στις Εμφάνιση προηγμένων ρυθμίσεων και στη συνέχεια κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις περιεχομένου.
  3. Στα Μπισκότα, επιλέξτε την προτιμώμενη επιλογή σας. Εάν θέλετε να αποτρέψετε την αποθήκευση όλων των μπισκότων, κάντε κλικ στο Να μην επιτρέπεται η αποθήκευση δεδομένων από ιστότοπους.
  4. Κλείστε το παράθυρο.

Διαχείριση μπισκότων στο Safari Πώς να διαγράψετε μπισκότα:

  1. Πηγαίνετε στις Προτιμήσεις στο μενού του προγράμματος περιήγησής σας.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Απορρήτου.
  3. Κάντε κλικ στη Διαγραφή όλων των δεδομένων από ιστότοπους και στη συνέχεια κάντε κλικ στη Διαγραφή για να διαγράψετε όλα τα μπισκότα.
  4. Κλείστε το παράθυρο.

Πώς να αποτρέψετε την αποθήκευση μπισκότων στο πρόγραμμα περιήγησή σας:

  1. Πηγαίνετε στις Προτιμήσεις στο μενού του προγράμματος περιήγησής σας.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Απορρήτου.
  3. Στα Μπισκότα και δεδομένα ιστότοπου, επιλέξτε την προτιμώμενη επιλογή σας. Εάν θέλετε να αποτρέψετε την αποθήκευση όλων των μπισκότων, κάντε κλικ στο Αποκλείστε πάντα.
  4. Κλείστε το παράθυρο.

Διαχείριση μπισκότων στο Mozilla Firefox Πώς να διαγράψετε μπισκότα:

  1. Πηγαίνετε στις Επιλογές στο μενού του προγράμματος περιήγησής σας.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ιδιωτικότητα.
  3. Κάντε κλικ στην Εμφάνιση μπισκότων.
  4. Επιλέξτε τα μπισκότα που θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στη Διαγραφή επιλεγμένων. Κάντε κλικ στη Διαγραφή όλων αν θέλετε να διαγράψετε όλα τα μπισκότα στον προγραμματιστή περιήγησης σας.
  5. Κλείστε το παράθυρο. Οι αλλαγές που έχετε κάνει θα αποθηκευτούν αυτόματα.

Πώς να αποτρέψετε την αποθήκευση μπισκότων στο πρόγραμμα περιήγησή σας:

  1. Πηγαίνετε στις Επιλογές στο μενού του προγράμματος περιήγησής σας.
  2. Επιλέξτε την καρτέλα Ιδιωτικότητα.
  3. Κάτω από το Ιστορικό, κάντε κλικ στην επιλογή Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για το ιστορικό.
  4. Επιλέξτε τις προτιμώμενες επιλογές σας κάτω από Να επιτρέπονται τα μπισκότα από ιστότοπους. Εάν θέλετε να αποτρέψετε την αποθήκευση όλων των μπισκότων, καταργήστε το τσεκάρισμα από το πλαίσιο Αποδοχή μπισκότων από ιστότοπους.
  5. Κλείστε το παράθυρο. Οι αλλαγές που έχετε κάνει θα αποθηκευτούν αυτόματα.

Διαχείριση μπισκότων στο Internet Explorer Πώς να διαγράψετε μπισκότα:

  1. Πηγαίνετε στο Εργαλεία (εικονίδιο γραναζιού) στο μενού του προγράμματος περιήγησής σας.
  2. Κάντε κλικ στις Ιδιότητες του Διαδικτύου.
  3. Στην καρτέλα Γενικά – Ιστορικό περιήγησης, κάντε κλικ στη Διαγραφή.
  4. Βεβαιωθείτε ότι έχει τσεκαριστεί η επιλογή Μπισκότα και δεδομένα ιστότοπου.
  5. Κάντε κλικ στη Διαγραφή.
  6. Κάντε κλικ στο ΟΚ.

Πώς να αποτρέψετε την αποθήκευση μπισκότων στο πρόγραμμα περιήγησή σας:

  1. Πηγαίνετε στο Εργαλεία (εικονίδιο γραναζιού) στο μενού του προγράμματος περιήγησής σας.
  2. Κάντε κλικ στις Επιλογές Διαδικτύου και στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα Απορρήτου.
  3. Μετακινήστε την γραμμή ολίσθησης στο επίπεδο που επιθυμείτε. Εάν θέλετε να αποτρέψετε την αποθήκευση όλων των μπισκότων, επιλέξτε το επίπεδο Αποκλείστε όλα τα μπισκότα.
  4. Κάντε κλικ στο ΟΚ.

Διαχείριση μπισκότων στο Opera Πώς να διαγράψετε μπισκότα:

  1. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις στο μενού του προγράμματος περιήγησής σας.
  2. Επιλέξτε την καρτέλα Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια.
  3. Κάντε κλικ στα Μπισκότα και στη συνέχεια κάντε κλικ σε Όλα τα μπισκότα και δεδομένα ιστότοπου.
  4. Επιλέξτε τα μπισκότα που θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στη Διαγραφή. Κάντε κλικ στη Διαγραφή όλων αν θέλετε να διαγράψετε όλα τα μπισκότα στον προγραμματιστή περιήγησης σας.
  5. Κάντε κλικ στο ΟΚ.
  6. Κλείστε το παράθυρο.

Πώς να αποτρέψετε την αποθήκευση μπισκότων στο πρόγραμμα περιήγησή σας:

  1. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις στο μενού του προγράμματος περιήγησής σας.
  2. Επιλέξτε την καρτέλα Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια.
  3. Κάτω από τα Μπισκότα, επιλέξτε την προτιμώμενη επιλογή σας. Εάν θέλετε να αποτρέψετε την αποθήκευση όλων των μπισκότων, κάντε κλικ στο Να μην επιτρέπεται η αποθήκευση δεδομένων από ιστότοπους.
  4. Κλείστε το παράθυρο.

Στοιχεία επικοινωνίας Για διαφάνεια, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση της τοπικής αποθήκευσης στον ιστότοπό μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας], με την ένδειξη στη γραμμή θέματος “Πολιτική μπισκότων”.

Cookies που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπο

Απαραίτητα

Προϊόντα